3/21/2009 10:38:00 p.m. Comment0 Comments




credeam ca o sa fie mai simplu, alexandrino

3/21/2009 09:58:00 p.m. Comment0 Comments

"Gest senzational de fair play din partea lui Costin Lazar! Arbitrul Teo Craciunescu a acordat penalty la o intrare a lui Bourceanu la Lazar, insa rapidistul a recunoscut ca nu a fost atins, iar decizia a fost schimbata in repunere de la 6 metri"

v-am zis ca se poate..voi nu batman, batman.

ma bucur de gesturile alea care par rupte dintr-o alta lume.

asta ca sa fie completa intamplarea de azi cand inainte de a posta un comment la un post de pe un blog imi apare cuvantul de control : " etica " .na poftim, stimabile, deal with this

sa nu uit : azi noapte la garderoba unui club primesc bonul 213..

3/21/2009 09:32:00 p.m. Comment0 Comments

trebuie sa admit ca in ultima vreme incep sa gasesc destul de multe lucruri care nu imi plac la mine.

uneori trebuie sa stii si cand trebuie sa te opresti. cineva intr-un moment din viata mi-a zis ca daca simti ca ai de gand sa faci o prostie, te ridici de la locul unde ai gandit prostia faci cativa pasi si vezi ca o sa iti treaca. eu nu mai ma ridic..din prostie in prostie si tot asa. de parca as fi stuck in a moment..apropo de U2

trebuie sa ai si un simt al realitatii dincolo de toti gargaunii idealisti dintr-o minte gaunoasa. sa fii tot timpul dupa alta planeta, cu niste asteptari foarte mari intr-o lume de kkt nu e cel mai sanatos lucru pe care poti sa il doresti pentru cineva


dar poate trebuie sa dai cu fundu de pamant sa vezi ca o sa te doara si poate asa te inveti minte ca alta data sa nu mai faci.

anyway cert e ca nu ma suport deloc in perioada asta si asa foarte aglomerata si nasoala din multe puncte de vedere si sa fiu suparat eu pe mine e unul din lucrurile pe care nu mi le doream.

3/20/2009 08:21:00 p.m. Comment0 Comments

pana acum ceva timp nu aveam nimic cu criza asta. neavand televizor si ascultand la radio doar ce vroiam eu , adica rareori stiri, stiam ca e criza si ca nu se mai vand masini. lucru care nu ma inspaimanta suficient de mult.

de ceva timp a trebuit fara voia mea sa mai socializez si sa dau piept cu ea : cu criza vazuta prin ochii interlocutorilor mei. cam ciudata intalnire: toata lumea speriata, deprimata si cu semne de intrebare. am stat , am vazut ce s-a mai intamplat si la altii si apoi singura concluzie logica la care am ajuns: criza asta va aseza lucrurile si valorile intr-un fagas normal pentru ca era absolut anormal ce se intampla. lucru pe care il mai sustin si acum

dar acum criza devine din ce in ce mai acuta prin reactiile provocate oamenilor. in jurul tau auzi vorbindu-se numai de asta si normal ajungi sa vezi o dimensiune catastrofica.
sunt convins ca acum vor iesi la liman cei cu mai multe idei, flexibilitate si posibilitate de adaptare reala.

o sa fie greu insa macar o sa ne maturizam oarecum .

nu stiu de ce imi vine sa fac asocieri cu ce se intampla in viata noastra. dar economia ca si domeniu socio uman tot omul il are in centrul intereselor si e normal ca multe din mecanismele pietii sa fie asemanatoare cu cele umane.

dar criza capata o noua dimensiune intr-o dupa amiaza insorita de vineri cand dupa o zi de ajuns la un numar fantastic de 3 intalniri , o zi intreaga da , te tarai ca un melc intr-o coloana ordonata de mici chinezi.

si atunci ce faci : pai incepi sa consumi bateria telefoanelor din dotare si vbesti cu toata lumea care vrea si are chef de tine la ora aia lamentadu-te de toate: criza, iubita, viata de cacat, foste iubite, program incarcat, planuri si toate cele.

nu e deprimanta si de speriat criza ci mai mult efectele ei. ce provoaca in mintea oamenilor.

constat ca nu e doar criza economica ci si criza de oameni hotarati si care stiu ce vor, criza de oameni care au maturitatea sa priveasca lucrurile si din punctul de vedere al celuilalt, criza de idei si de perspective, criza de valori autentice care sa te faca sa iti gasesti un drum al tau. in fine e o mare criza si ma bucur: trebuie sa ne vindem scump si sa avem grija pe cine alegem caci uneori criza te indeamna la alegeri conjucturale si disperate, uitand cine esti, unde mergi si ce ai de oferit celui care va fi langa tine. asa cum un bun prieten de al meu spune...jidane, nu iti strica nasu!

daca pentru bani luptam si tragem cu dinti de ce nu am fi atat de determinati si pentru fericirea noastra marunta ? de ce nu acceptam primul job care ne iese in cale si stam si cantarim foarte bine toate alternativele iar cand vine vorba de unu cu care iti pierzi mare parte din ceea ce se cheama timpu liber te arunci cu capu inainte ?

anyway partea buna e ca aceste crize sa zicem ca se suprapun si ca atunci cand o sa fie soare, o sa avem nevoie de ochelari :)

3/20/2009 12:22:00 a.m. Comment0 Comments

naiba sa il ia de hotel de 5 stele.aici tot oamenii sunt foarte frumosi, aranjati si arata de parca acum s-ar fi dat jos dintr-o cutie. de fiecare data cand intru in hotelul asta ma loveste asa un sentiment de cel mai ponosit dintre pamanteni..bine ce-i drept nu de putine ori am intrat cu botinele cam murdare din baltile pe care le-am traversat in graba sa ajung acolo fara intarziere.la mariott pana si curvele arata de 5 stele .

in fine sa il lasam dracului de hotel aducatori de frustari si sa ne indreptam atentia spre americani. fratilor astia chiar sunt dupa alta planeta. au alt sistem valoric atat de indepartat de al europenilor si o frica ancestrala ce le curge prin vene incat ma intreb cum naiba pot iesi din casa. m-a uimit prezentarea unuia despre masurile de securitate pe care le au intr-o rafinarie. si nu ma refer la masuri de securitate in munca ci masuri de securitate asa pentru linistea lor de maniaci . horror..fucking unbeliveable cum pot sa creada in obstinatie in toate astea..acum mi se pare de inteles cum provoaca imaginatia si creativitatea tuturor dezaxatilor alora care din cand in cand le mai vara in fund morcovul terorii..securitatea romaneasca a fost vis pe langa toata corectitudinea lor politica

asadar destul de confuzat dupa cele vazute, auzite si percepute prin neuronii mei de baiet simplu dau tura de onoare pe traseul stiut, gropitza cu gropitza, si ma gandesc ca ar fi destul de bine sa dau o alergatura in herastrau dat fiind ca nu era sub 0 si na se putea alerga.si cand acolo ce sa vezi? nu era frate tipenie de om..doar cativa caini vagabonzi destul de dubiosi si care se miscau ca niste fantome.
cu toata buna mea dispozitie si disponibilitate de a-mi pune la treaba oscioarele de mosulet dau o tura si apoi tzushti pe kiseleff caci parcul asta noapte e posedat de fantome .

so because i got high...dementiale versuri si nu ma pot abtine sa rad de fiecare data cand aud melodia asta

3/19/2009 08:37:00 a.m. Comment0 Comments

high

nesomn ...redbull si o dimineata superba pe sosea

hai ca nu e atat de negru dracu daca e soare afara


3/19/2009 01:31:00 a.m. Comment0 Comments

asadar

daca tot trebuia sa invat pentru MBA la o materie ce e cu netu si cu calculatoarele m-am gandit ca ar fi bine sa imi schimb adresa acestui blog pe unul din domeniile achzitionate anu trecut, in marele avant economic

domeniile existau deci de ce nu ?

bun

pas 1 - cauta hosting ca asa am auzit iei domeniul si cauti niste baieti buni sa il tina . a fost dificil dar am trecut peste etapa asta

pas 2 - redirectionare blog catre adresa noua . am vazut insa ca trebuie sa faci niste actualizari cu serverele drept pentru care nu ar fi mers asa repede

pas 3 - am decis sa anulez redirectionarea insa cum mut sandramaua pe noul domeniu ?

pas 4- websurfing vazut ce trebuie sa fac.

pas 5 - intru la rotld.ro de unde am cumparat domeniu si fac actualizarile

pas 6 - pregatesc casuta si incep usor usor sa ma mut

asadar ne vedem in cateva zile pe www.blogu.ro unde imi voi indepini visul de a face un experiment online .

iupii

3/18/2009 02:31:00 p.m. Comment0 Comments

pana acum nu era bine cand ciobanul avea coaie si oaia suferea

acum cand ciobanul probabil are coaie oaia se supara si pleaca

pai eu nu mai inteleg nimic: coaiele aduc nefericirea ? si daca da , pentru cine ?

lamuriti-ma si pe mine

3/18/2009 09:11:00 a.m. Comment0 Comments

asa si ?

si nimic. zambesc.

stiam eu ca asa va fi. era in logica lucrurilor.


3/17/2009 09:20:00 a.m. Comment0 Comments

3/17/2009 08:55:00 a.m. Comment0 Comments




da vreau lucruri marunte, mici si dragutze.

si mai vreau :

zile cu soare
zile cu ploaie ;zile de vacanta ;zile cu bere ; zile cu rasete
zile cu si despre copii
zile cu carti
zile cu muzica
zile cu locuri noi ;zile cu oameni care zambesc din toata inima
zile cu probleme rezolvate ingenios
zile creative
zile cu sex si zile cu si despre pasiune
zile monotone; zile cu mine , zile cu ea,
zile de condus masini si femei dificile,
zile care incep prost se termina mult peste asteptari
zile de 13; zile cu intrebari

lista e deschisa ...

3/16/2009 08:40:00 a.m. Comment0 Comments

3/16/2009 08:11:00 a.m. Comment0 Comments

Se prefigureaza o vara sonora si melodioasa.

B'ESTFEST Ziua Zero - 1 Iulie

THE KILLERS

THIEVERY CORPORATION

PATRICE

Ziua 1 - 2 Iulie

MOBY

MOTORHEAD

AYO

Ziua 2 - 3 Iulie

ORBITAL

FRANZ FERDINAND

KLAXONS

Ziua 3 - 4 Iulie

SANTANA

THE CHARLATANS

THE TING TINGS

10 August - Zagreb - U2

26 August - Bucuresti - Madonna

3/16/2009 08:08:00 a.m. Comment0 Comments

Nu am ajuns prea departe incat sa incepem sa gandim ?

Esquire dixit