4/04/2009 11:57:00 p.m. Comment0 Comments



de ceva vreme citesc bloguri. multe . si descopar cu incantare ca sunt atat de multi oameni misto. atat de multi oameni de la care as avea o mie si unu de lucruri de invatat. atat de multi oameni care spun ceva interesant si frumos. dezarmant de multi.

desigur matematica si sora ei logica, nu m-au parasit si imi aduc aminte ca in definitiv sunt doar o mana de oameni intr-un ocean de netoti.

dar eu sunt indragostit de toti,asa ciudati si deosebiti cum sunt ei.

asa greu de inteles si cu toane

cu probleme si intrebari, unele mai hazlii decat altele, unele mai profunde altele mai normale si mai aproape de existenta noastra cotidiana.

sentimentul pe care il incerc e foarte straniu : uneori sunt dezarmat caci am impresia ca sunt mic, mic de tot si ca oricum te pierzi in masa acestor deosebiti, frumosi, inteligenti si impacati cu ei care sunt capabili sa fie fericiti, alteori te identifici oarecum cu grupul si iti pare bine ca exista si ca sunt acolo .

e ca un concert ocs unde cu toate ca te duci singur realizezi ca sunt multi oameni pe care-i cunosti si simti ca aproape toti ceilalti sunt ca tine si poti rezona cu ei.

e reconfortant de bine de stiut ca oameni frumosi sunt si sunt convins ca vor fi din ce in ce mai multi. important e sa ne intalnim si sa ne recunoastem.

4/04/2009 11:08:00 p.m. Comment0 Comments




succesul este asa un cumul de factori incat iti e foarte greu sa te gandesti si sa teoretizezi asupra lui insa cu toate astea poti sa identifici conditiile necesare aparitiei lui .

eu zic cam asa :

1. trebuie sa fi motivat

2. trebuie sa fi nebun sa crezi ca il poti obtine

3. trebuie sa ai noroc sau conjucturi favorabile care sa iti dea aripi

4. trebuie sa fi eficient si goal oriented. vad asta ca fiind esentiala si foarte greu de atins dat fiind faptul ca e greu de obtinut

5. trebuie sa fi profi in ceea ce faci.

6. trebuie sa il vrei insa sa nu il venerezi

si apoi cred ca succesul va fi de partea ta. dar trebuie sa crezi asta .

da. cam asa am vazut eu un meci de fotbal.

ce sa mai zic fetelor care cred ca barbatii se uita ca animalele sfinte din india la o minge dupa care alearga 20 de nebuni ? :)) dupa un meci de forbal se poate si filosofa.

4/04/2009 01:48:00 a.m. Comment0 Comments



lumea mea

e mica si colorata

e vie si curata

e turcoaza si portocalie

e alb si negru

e cu muzica si culori

e cu vin si tigari

e cu piersici, zmeura si corcoduse

e cu locuri si cu tari

e cu parfumuri si arome

e cu dragoste si pasiuni

e cu ambitii si orgolii

e cu arome si cu nuante

e cu simturi si senzatii

e uneori deprimata alteori optimista

e normala si echilibrata

e lineara pana la un punct

e impotriva a tot ce inseamna monotonie

e cu copii si despre copii

e cu oameni si despre oameni

e cu vise si despre vise

e despre mine si despre tine

4/03/2009 09:21:00 a.m. Comment0 Comments




Do you want to be seen as a captain of the bedrooom? Do you want your woman
tto be RAVING to her friends about the great sex she has while all of them
get normall boring sex? Well if you do, then you definitely need to ...
Look THAT

Himself slightly bent his knees, while monsieur over the
loftier sorrows of heroines in satin it can't be there because
it's sold. I know it's going to school. Now all that is
over and you in duty and the humble in heart, a day of nemesis.

4/03/2009 09:12:00 a.m. Comment0 Comments

se aproprie primul meu weekend liber dupa 4 saptamani.

fac lucruri nebunesti si imi place de mine

welcome back!


4/02/2009 03:12:00 a.m. Comment0 Comments

you bore me with your magnificence




4/02/2009 03:00:00 a.m. Comment0 Comments

noaptea in mijlocul saptamanii orasul e cu totul altul. ti se intinde la picioare calm, molcom si somnoros. si senzatia e cu atat mai intensa in momentul in care iesi dintr-un club de tineri emo, unul mai complex si interesant decat altul, unde o muzica nebuna iti umple capul si apoi bati strazile in ritmul si muzica ta .

e un sentiment ciudat pentru ca ziua si problemele ei ti se par atat de departe si totul pare mic si somnoros.

e frumos orasul noaptea mai ales in noptile astea superbe cand e o vreme ideala de plimbat.


somn usor

4/01/2009 07:54:00 p.m. Comment0 Comments



ducandu-ma pe jos catre frizer constat ca au inflorit niste copacei care inveselesc un pic soseaua iancului in monotonia ei de gri. afara sunt aproape 15 grade , o vreme superba de plimbat si soptit vorbe dulci prin vreun parc.
pe strada oameni obositi se intorc de la munca. multi incruntati si pamantii la fata, foarte putin care zambesc si par un pic mai senini. totusi ar trebui sa fie insenintati ca se duc si se intorc de la o munca.. eu tot timpul ma gandesc ca sunt norocos ca fac ceea ce fac . anyway bucurestiul incepe sa semene cu ceea ce era braila acum 7 ani. de fapt cred ca tara asta incepe un pic un pic sa se intunece.

la un colt de strada babutza mea negustoreasa. am deranjat-o de la masa si am luat o plasa de salata, ridichi si ceapa. babutza nu se mai oprea din indesat in punga de 1 lei legaturile de ceapa si ridichi. de fiecare data face la fel si imi e asa de draga ca pare rupta din alte vremuri.

m-a foarte binedispus vizita la frizer si intalnirea cu batranica care isi copleseste cumparatorii cu ce are ea in cele doua plase de rafie. vinde de toate: leustean, patrunjel,bors, telina, marar chiar si niste floricele avea azi. frezii puse in staniol alaturi de niste zambile ofilite :) . daca nu ar fi avut salate si alte buruieni sigur ca ma pricopseam cu niste zambile :))

lumea zambeste prea rar si de putine ori din toata inima. nu avem exercitiul pozitivitatii. vedem numai ce e mai rau langa noi si nu stim sa ne bucuram de ceea ce avem, pentru ca mai mult sau mai putin toti avem ceva pentru care ar trebui sa fim recunoscatori .

nu ne mai bucuram la glume, sotii si alte lucruri din astea.ni se par desuete si iresponsabile in concordanta cu varsta si cu ceea ce facem. devenim niste constipati carora le este frica pana si zambeasca si sa faca o farsa sau sa spuna un banc. acumulam frustrari si traim o viata de cacat dar o ambalam foarte frumos, nu neaparat pentru altii cat pentru noi . uneori toata gravitatea asta mi se pare dezolanta mai ales atunci cand nu este realmente fondata


de aia iubesc copii. pentru ca rad, plang, zambesc, sunt groaznic de sinceri, se comporta iresponsabil si fac lucruri tampesti si nu au notiunea dezirabilitatii sociale.



ganduri mixate de vremea superba de afara. cand se vor mai limpezi voi continua

4/01/2009 01:47:00 p.m. Comment0 Comments

3/31/2009 07:15:00 p.m. Comment0 Comments

ma gandeam sa nu scap momentul sa scriu despre excursia mea de doua zile pe taramurile bavareze asa ca acum fac cateva insemnari chiar din aeroport asteptand tractorasul catre romania

pot sa spun ca atunci cand esti obosit, nefutut si nu nimic nu te mai multumeste nici macar germania nu iti e pe plac.

dupa o masa extrem de copioasa si scarboasa la mc care normal ca nu mi-a priit, ma plimb prin aeoport, numar avioane cu cocoase de prin toate tarile pamantului si ma impiedic de indieni si asiatici peste tot. zici ca esti pe arca lu noe aici, unii dorm, unii alearga, unii merg usor usor..toate cele

atmosfera cosmopolita care ma uimeste de fiecare data cand ajung intr-un mare oras ca asta . de data asta e obositor .

cam atat despre germania. exceptand faptul ca am stat doua zile si probabil acum de munca pentru un an intreg.

halal plimbare.

3/29/2009 11:19:00 p.m. Comment0 Comments



la finalul a trei saptamani de foc non stop simt cumva ca as vrea sa trag linie . am tras de mine zilele astea asa cum de mult nu am mai facut-o.
una peste alta pot spune ca a fost bine si nu ma refer exclusiv la scoala unde de bine de rau probabil voi absolvi cursurile astea, unde in ciuda faptului ca am fost extrem de neatent m-am distrat de minune cu niste oameni misto de la care voi avea mult timp de acum inainte ceva de invatat

dincolo de scoala pot spune ca ceea ce conteaza e ca am revenit cu picioarele pe pamant . desigur nu neaparat cu voia dar mea dar multumita unei conjucturi fericite.
e genul ala de experienta care in ciuda faptului ca nu e reusita te ajuta enorm.
te ajuta sa vezi un pic de normalitate si o alta fata a lucrurilor, una normala as putea spune.poate nu normalitate totala dar e o doza acolo destul de relevanta pentru ceea ce iti trebuia tie in momentul ala si pentru ceea ce vei vedea de acum inainte. iti da un highlight foarte util care in mod clar te va ajuta

multumesc si ridic tichia optimist :)


3/29/2009 02:22:00 p.m. Comment0 Comments



3/29/2009 12:34:00 p.m. Comment0 Comments





as vrea sa arate duminicile mele

momentan ele se desfasoara la scoala (MBA) incepand cu ora 8 si terminand cu 18 insa va spun ca merita tot efortul si toti banii platiti

este o experienta unica atat din punct de vedere academic cat si a oamenilor intalniti

3/29/2009 11:13:00 a.m. Comment0 Comments



oare cum te poti hotara??



the back rules...in all cases :P