4/01/2009 07:54:00 p.m. Comment0 Comments



ducandu-ma pe jos catre frizer constat ca au inflorit niste copacei care inveselesc un pic soseaua iancului in monotonia ei de gri. afara sunt aproape 15 grade , o vreme superba de plimbat si soptit vorbe dulci prin vreun parc.
pe strada oameni obositi se intorc de la munca. multi incruntati si pamantii la fata, foarte putin care zambesc si par un pic mai senini. totusi ar trebui sa fie insenintati ca se duc si se intorc de la o munca.. eu tot timpul ma gandesc ca sunt norocos ca fac ceea ce fac . anyway bucurestiul incepe sa semene cu ceea ce era braila acum 7 ani. de fapt cred ca tara asta incepe un pic un pic sa se intunece.

la un colt de strada babutza mea negustoreasa. am deranjat-o de la masa si am luat o plasa de salata, ridichi si ceapa. babutza nu se mai oprea din indesat in punga de 1 lei legaturile de ceapa si ridichi. de fiecare data face la fel si imi e asa de draga ca pare rupta din alte vremuri.

m-a foarte binedispus vizita la frizer si intalnirea cu batranica care isi copleseste cumparatorii cu ce are ea in cele doua plase de rafie. vinde de toate: leustean, patrunjel,bors, telina, marar chiar si niste floricele avea azi. frezii puse in staniol alaturi de niste zambile ofilite :) . daca nu ar fi avut salate si alte buruieni sigur ca ma pricopseam cu niste zambile :))

lumea zambeste prea rar si de putine ori din toata inima. nu avem exercitiul pozitivitatii. vedem numai ce e mai rau langa noi si nu stim sa ne bucuram de ceea ce avem, pentru ca mai mult sau mai putin toti avem ceva pentru care ar trebui sa fim recunoscatori .

nu ne mai bucuram la glume, sotii si alte lucruri din astea.ni se par desuete si iresponsabile in concordanta cu varsta si cu ceea ce facem. devenim niste constipati carora le este frica pana si zambeasca si sa faca o farsa sau sa spuna un banc. acumulam frustrari si traim o viata de cacat dar o ambalam foarte frumos, nu neaparat pentru altii cat pentru noi . uneori toata gravitatea asta mi se pare dezolanta mai ales atunci cand nu este realmente fondata


de aia iubesc copii. pentru ca rad, plang, zambesc, sunt groaznic de sinceri, se comporta iresponsabil si fac lucruri tampesti si nu au notiunea dezirabilitatii sociale.



ganduri mixate de vremea superba de afara. cand se vor mai limpezi voi continua

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

parerea mea. corec'.