4/11/2009 06:51:00 p.m. Comment0 Comments




ma trezesc dimineata de sambata dupa o noapte de vineri care s-a incheiat tarziu.
trag de mine si dupa 4 ore de somn ma duc pentru a-mi ridica bicicleta castigata pe net. in fata casei poporului o adunatura de biciclisti de toate culorile si varstele.

ne dau biclele si apoi plecam in jurul casei poporului. de mult visam sa fiu condus de un echipaj de politie. acum indirect eu si cateva sute de biciclisti haiosi care aplaudam frenetic cand treceau pe langa cate o gasca de motoristi, am fost condusi in pas elegant in jurul emblematicii hardughii.

asadar de azi pispirica are un combatant pe masura : bicla care ma aeriseste si care mi-a provocat dureri de fund. sa vedem cum o sa le impac pe toate in weekendurile ce vor veni caci sunt pornit sa fac miscare si sa schimb foarte multe din daily routine life.

pedaland usor spre casa ma gandesc la vara ce se aproprie si nu ma pot abtine sa nu imi frec mainile: o saptamana londra si eventual paris, o cursa de formula 1 la unguri, poate putina atena si in mod clar mare bulgareasca asezonate cu best fest, madonna si depeche si multe seri prin silver churh & co

pare promitator, isn't it?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

parerea mea. corec'.