4/10/2009 01:17:00 a.m. Comment0 Comments

nu imi place sa astept, adica nu am rabdare. din acest motiv intarzai foarte rar si atunci cand o fac anunt si ma incadrez invariabil in sfertul academic.
azi ar fi trebuit sa ajung la banca pana in ora 18:00 sa ridic niste bani care stau acolo de o saptamana. am plecat din maiestuosul meu birou din buftea la 16:35. am verificat niste colete cat fumam cea de-a 4 tigara de pe ziua in curs, m-am oprit sa ma joc cu o potaie mica si haioasa care se tinea scai dupa mine, l-am dus la culcus pe catel caci vroia sa urce in masina, am pornit, mi-am dat seama ca nu am portofelul cu actele si unde ar fi trebuit sa depozitez pretioasa suma de la banca. opresc , merg din nou in birou, caut portofelul, nu era.

ma duc la masina, il caut din nou, il gasesc si pornesc. stau la o bariera 8 min , ma uit la ceas 17:08 deci ma hotarasc sa trec pe camp si sa imi murdaresc pispirica proaspat spalata. in fine, in oras mare vuiet si aglomeratie.

am inspiratie , gasesc niste stradute libere, trec pe 2 rosu, ocolesc o baba si cateva femei la volan, fac pe dracu in patru si ajung in vatra luminoasa la 17:59 si alerg ca in filmele bune spre punctul de intalnire. e ora 18:00. banca e inchisa si casieritele ies pe usa. programul este de la 9 la 18:00. am ajuns in timp dar nu se poate face nimic. inteleg situatia, injur sa ma descarc si plec cu coada intre picioare, fara bani si cu gandul la toate ilegalitatile comise.

deci m-am chinuit, am facut tot ce era posibil sa ajung in timp. ba mai mult am ajuns in timp. oficial.

la finalul zilei constat ca asta e teoria. ceea ce intotdeauna facem bine, ne straduim sa iasa ceva si se intampla sa existe ceva pe parcurs sa ne impiedice sa ne atingem scopu, gen o limba de ceas mai vioaie. ceva atat de mic dar care strica tot. iremediabil.

dar cand nu te chinui, ba mai mult ai o lehamite proverbiala si lucrurile se intampla, ce dracu mai e ??? eu sincer nu pot decat sa zic ca e ironie. o mare ironie.

cred ca Dumnezeu e ironic si are un umor foarte bine pus la punct. doar sa ne dorim ceva si are grija sa se intample in cel mai bun moment, dar ales de el nu de noi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

parerea mea. corec'.