3/28/2009 12:13:00 a.m. Comment0 Comments

toti oamenii cauta cate ceva : unii cauta averi, alti recunoastere, unii incredere in sine,unii alti oameni, unii pasiuni in fine cred ca aproape toti oamenii cauta fericirea in cate feluri si moduri poate exista ea

eu o sa ma opresc la oamenii care cauta oameni pentru ca pe celelalte poate le mai gasesti pe parcurs dar de obicei cu oamenii te intersectezi odata in viata, cu cei mai multi, iar apoi nu mai ai nici o treaba cu ei .

insa in toata povestea asta a oamenilor care cauta oameni cel mai mult se vehiculeaza nu era omu potrivit.desigur foarte important e omu insa mai e si timpul.

degeaba gasesti tu omu potrivit daca nu stii ce vrei sau nu ti-l doresti in momentul ala sau nu stii sa il recunosti. poti sa gasesti mii de oameni potriviti daca timpul zice nu sau daca simti ca nu e omu potrivit. dar daca nu e atunci lucrurile se clarifica si pleci mai departe simplu si senin in cautarea altui om potrivit si chemi timpul sa iti valideze alegerea .

si asa trebuie sa cauti si timpul si mintea ta si omu potrivit ..pai cam mult totusi caci vorbeam doar de oameni care cauta oameni. ce e frumos e ca omu nu ramane asa cum il intalnesti ..el se schimba cu si fara tine, chiar daca l-ai intalnit sau nu; el oricum are o evolutie

si atunci se mai adauga ceva ..cauti omu de azi de care ti-ar fi placut si ieri si cu siguranta iti va placea si maine, adica stii cumva ecuatia schimbarilor lui si se incadreaza cu asteptarile tale, cu ceea ce cauti

asadar degeaba ne intalnim oameni potriviti cu oameni potriviti daca e doar atat.

ps : constat ca majoritatea oamenilor scriu un post pe zi. ma intreb oare e ceva recomandat sau atat au timp si idei sau nu toate lucrurile care se gandesc se scriu ?

ps1 : limbajul meu cu "omu" nu stiu daca e corect politic sau nu dar imi evoca un banc de o incorectitudine politica savuroasa :

" gheorghe este santinela in unitatea militara si aude un zgomot prin tufis . indreapta arma si tipa catre tufis : mah, ce esti acolo om sau femeie ?"

a admis cineva ca femeile ar fi oameni ?:)))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

parerea mea. corec'.