4/11/2009 11:59:00 p.m. Comment0 Comments



constat ca sambata seara devine una foarte introspectiva, moment in care se analizeaza si se planifica. in acelasi spirit in seara asta se vad noi perspective.

pot sa zic ca ultimele 2-3 luni au fost foarte intense, interesante si provocatoare pentru mine.m-am oprit mai brusc decat m-as fi asteptat, cu toate ca stiam ca trebuie sa ma opresc, m-am aruncat cu capul inainte iarasi mai repede decat as fi crezut ca era necesar, m-am oprit din nou insa de data asta corect si acum am pornit din nou insa altfel, asa cum trebuie: cu 0 si 1. am facut lucruri pe care nu credeam ca mai stiu sa le fac, am trecut peste situatii in care nu speram sa ma regasesc vreodata si am inceput sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva. nu stiu daca e mai buna sau mai putin buna asta ramane de vazut pe termen lung insa clar e ca ma regasesc in ea si face parte din ceea ce sunt. chiar daca uneori ar fi trebuit pentru binele meu sa accept si jumatati de masura si lucruri care nu erau pe gustul meu, insa din fericire pentru mine nu am facut asta si acum ma bucur.

in fine esential este insa ce voi face de acum incolo.

nu stiu ce se va intampla, nu stiu daca maine nu imi va pica o caramida in cap sau nu am sa ma imbogatesc subit cert este ca de acum incolo voi avea o preocupare majora : my self, sub orice forma.

asadar micile mele hinturi vor fi foarte practice si pragmatice, gen :

mers la inot de doua ori pe saptamana

facut miscare cel putin alte doua zile pe saptamana

mancat atent si cu o anumita logica - ups asta doare :P

stat pe net mai putin si muncit mai organizat si eficient la job si acasa

citit si dormit mai mult, in sensul de a avea un program cat de cat ordonat

facut lucruri noi

si lista poate continua chiar cu baut 2 litri de apa si lasat de fumat :)).

in rest cu alte aspecte nici o schimbare caci overall sunt multumitoare si foarte cinstite, sanatoase si bune pe termen lung.

stiu ca la nivel declarativ pare cel putin hilar si o initiativa adolescentina insa sunt foarte determinat in directia asta, nu atat din considerente egoiste ** ci din faptul ca daca ai sansa sa primesti un sut in fund mai repede decat altii ar trebui sa profiti de sansa si sa nu lasi doar hazardul sa iti dicteze ziua de maine .

** cu toate ca Adam Smith- fondatorul economiei clasice - asta daca nu sunteti toti niste culti constipati care stiu tot - care apropo am vazut ca este pe hartia de 20 de pounds - spunea ca daca toata lumea si-ar urmari interesul si binele personal societatea la nivel macro ar gasi mecanisme autoreglante care sa asigure cel mai mare bine comun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

parerea mea. corec'.